Kropspleje

Det er selvkærlighed, når du omfavner din krop med gode, plejende og nærende produkter. Din krop er dit hylster, og det er vigtigt, at du passer godt på den og holder din hud fløjlsbød, hydreret og smidig med en skøn plejerutine. Kropspleje består særligt af:

  • Bodylotion eller -creme: Din hud har brug for fugt og pleje. Den påvirkes nemlig hele tiden af vejr, af dit aktivitetsniveau og din generelle livsstil. En god bodylotion fugter huden og holder den silkeblød og elastisk.
  • Bodyscrub: Scrub fjerner skidt, snavs og døde hudceller på hudens overflade. Herved gives plads til, at dine øvrige plejeprodukter får optimale betingelser og kan trænge letter ned i huden. Samtidig øger det blødcirkulationen, så din hud ser friskere ud.
  • Håndpleje: Pæne, velplejede hænder er noget af det smukkeste, men vores hænder er ekstra udsat af både vind og vejr, håndvask, håndsprit mv., som alt sammen udtørrer hænderne. En god håndcreme tilfører en masse fugt, nærer og plejer.
  • Fodpleje: Vores fødder bærer os hele livet, så de skal også plejes. Fodcreme blødgør og tilfører fugt og næring, lige som produktet effektivt forebygger hård hud.

Ikke fundet det du leder efter?

preloader