Lashlift

Lash lift er et buk af dine øjenvipper, som får dine egne vipper til at se længere og smukkere ud. Med et vippebuk åbnes dine øjne nemlig op på en helt naturlig måde.

Et lash lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine egne vipper. Ved et lash lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt, og det giver et flot, naturligt look, der holder i seks til otte uger. Som en del af behandlingen kan du samtidig vælge at få farvet dine vipper, og så behøver du ikke fumle med mascararen om morgenen.

Lash liftet afsluttes med en keratinbehandling, som plejer og beskytter dine vipper. De første 24 timer efter behandlingen må dine vipper ikke udsættes for vand, sved, sauna, makeup eller vippeserum. Herefter kan du gøre, som du plejer

Er et lash lift for alle?

Alle kan få foretaget et lash lift, men har du ultra korte vipper, vil du ikke opleve den store effekt af behandlingen. I det tilfælde vil jeg i stedet anbefale, at du bruger vippeserum først. Serummen hjælper dig nemlig til at få længere og fyldigere vipper, da den aktiverer hårrødderne og stimulerer den naturlige hårvækst. Du kan købe vippeserum lige her og når du har oplevet effekten af produktet, vil det give mening for dig med et lash lift.

Jeg ser frem til at behandle dig

Jeg udfører også

preloader