Om Kjær Creations

Velkommen til Kjær Creations og tak, fordi du har fundet vejen forbi!

Jeg hedder Karina Kjær, og det er mig, der står bag Kjær Creations. Kjær Creations er et univers for skønhed, selvkærlighed og egenomsorg. Klinikken er beliggende i Hvidovre, blot 7 km. fra Rådhuspladsen. Bor du ikke i nærheden, kan du få fingre i det lækre, håndplukkede produktsortiment i webshoppen.

Kjær Creations blev til i 2018, men frøet blev sået tilbage i 2016, hvor jeg uddannede mig til negletekniker, og i dag underviser jeg faktisk selv. Selvkærlighed, velvære og pleje af mig selv har altid været vigtige prioriteter i mit liv, og jeg tager tid ud af kalenderen til det. Den egenomsorg ynder jeg også at tilbyde mine kunder i Kjær Creations.

Jeg håber, at jeg kan inspirere og forkæle dig og give dig et selvkærligt åndehul, uanset om vi mødes i klinikken, eller du modtager plejende produkter fra mig med posten.

KLINIK

I klinikken udfører jeg negle- og skønhedsbehandlinger, og du kan booke mig til alt fra Non-invasiv mesoterapi til japansk lifting og til gelpolish og negleforlængelser. Som kunde hos mig, vil du opleve, at jeg lytter til dig og dine behov – du er nemlig i centrum, når du kommer ind ad døren hos mig. Derfor er det vigtigste for mig, at du får det bedste resultat, uanset hvilken type behandling, du vælger.

WEBSHOP

I webshoppen fører jeg et unikt udvalg af hudplejeprodukter, som jeg også bruger i min klinik. Alle produkter er håndplukkede og udvalgt på baggrund af, at de indeholder naturlige ingredienser og produceres under ordnede forhold. Jeg tester selv alle produkter, og jeg vurderer alle produkter nøje og med omhu, før de kommer online i shoppen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN

Jeg vil så gerne inspirere og oplyse dig, så lad os holde kontakten. Følg med på mine sociale kanaler, hvor jeg deler ud af mit arbejde, lige som jeg oplyser om produkter, teaser om nyheder i shoppen, giver dig trin for trin-guides og tutorials samt deler ud af min viden inden for skønhed og selvpleje. Du finder mig her:

preloader