Paraffinbehandling

Paraffinbehandling er en dybdegående og plejende behandling af dine hænder. Behandlingen efterlader huden blød og smidig, da paraffinen er med til at opretholde fugtbalancen i huden. Døjer du derfor med stive fingre, har du gigt, eller lider du af ru og tørre hænder, kan du opnå større bevægelsesfrihed og mindre smerte med regelmæssige paraffinbehandlinger.

Behandlingen består af et varmt og beroligende bad af dine hænder. Herefter dyppes de i et særligt kar med smeltet paraffin. Varmen fra paraffinen trænger ind i huden og løsner op. Paraffin er en mineralsk olie, som bliver flydende, når den er varm, og når den afkøles, minder den konsistensmæssigt om voks. Herefter svøbes dine hænder nænsomt i plastik, mens paraffinen trænger ind i huden. Du vil opleve ren velvære under behandlingen, mens roen og varmen forgrener sig ud i hele din krop.

Efter behandlingen vil du have færre smerter i dine hænder, lige som din hud vil være beskyttet mod sår og revner flere dage efter. Du kan efterfølgende selv opretholde fugtbalancen i dine hænder ved at bruge en god, fugtgivende håndcreme. Du kan for eksempel prøve vores som du kan købe lige her.

Jeg ser frem til at behandle dig

Jeg udfører også

preloader